Merhaba arkadaşlar,
Yapamadım ve forumdada ayrıntı bulamadığım bir konu.
İşletmemizde 2 adet bar ve bir mutfak var.
2 Farklı adisyon tipi oluşturdum bahce, mekan adlarında.
bahce adisyonundan kayıt geldiğinde bahcede ki bar yazıcısına gönderiliyor.
fakat sorun şu bu siparişler mobileclient üzerinden geliyor terminal de. Adisyona tıkladığımda içinde kayıt gözükmüyor fakat açık adisyonlarda kayıt gözüküyor.
Birde Müşteri Seç dediğimde kullanıcıyı oluşturuyor fakar Hesap kaydını oluşturmuyor. forumdaki lerin hepsini nededim neredeyse. Elle hesap oluşturup varlığa bağlarsam çalışıyor fakat.
Merhaba behçet bey… bizde 4 bar, bir mutfak var, bende yeni kullanıcıyım. İncelediğim kadarıyla, öncelikle şablonlarınız adisyon ve sipariş olarak 2 tane olmalı, adisyon tipleride barın adı (bar1 - bar2 gibi) ve mutfak olarak 3 tane tip açmalısınız… yazıcı görevlerini ve yazıcıları tanıtmalısınız, yazdırma görevlerini ve ürün grupları ilişkilerini tanıtmalısınız. sabit olan mutfak ürünleri için ürünler/ürün etiket editörü’nden warehouse bölümüne mutfak deposunu girmelisiniz. Bir kaç yerde yanlış tanımlamalardan dolayı adisyon masada görünmeyebiliyor. Bunları yapıp kontrol edin. Şimdilik verebileceğim bilgi bu kadar. sorunuz olursa tekrar inceleyip cevap veririm.