CID 602 Problem

Merhabalar.
Restorantımıza Yeni Bir PC aldık. Buyuk ugraşlar sonucu v3 deki Müşteri datamızı v5 in deneme sürümüne yuklemeyi başardım. Yanlız Şöyle bir durum var v3 de kullandığımız CID602 caller ıd cihazı program tarafında çalışmadı. Yeni bir işletim sistemi yeni bir pc, ne yaptımsa çalıştıramadım. Driver ini yukledim. Caller ID cihazının Test programı cihazı görüyor ve çalışıyor. ancak programa veri göndermiyor. gerekli widget atamalarını da yaptım. Ayarlar üzerinden test butonuna tıkladığımda sağ altta cıkan popup tıklanıldığında paketservis bölümündeki alana da gidiyor. ancak Sambapos da çalışmıyor cihaz. cihazın test programını da kaptarak deniyordum. hatta pc acıldığında ilk sambapos u çalıştırarak defalarca denedim ancak hiçbirinde çalışmadı.
acaba dedim v5 le alakalı bir durummu diye v3 yukledim gerekli işlmeleri yaptım ama v3 de de popup açılmadı.

İngilizcesi İyi olan bir arkadaş bu konuyu ingilizceye cevirerek cevap verirse ayrıca teşekkür ederim. ingilizcem iyi olmadığı için sadece tükçe yazdım.
İşletim Sistemi: Windows10 Prox64

CID602 nin en son Driverının versiyonundan kaynaklı bir sorun. Bir önceki verisyonu yükleyerek çalıştırırsanız sorun kalmaz.

1 Like

ilginiz için teşekkür ederim. ancak sistemler.com sitesinde sadece mevcut sürümün linki var. daha eski sürüme erişemedim.
link paylaşımı yaparsanız sevinirim.

Mehmet bey in bahsettiği yöntemle sorunuc çözdüm. daha doğrusu daha önce kuruğum driver in dosyasını yeni pc ye direk attığımda sorun ortadan kalktı. ayrıca
sistemler.com un yanı caller ID Driver yapımcıları ile bu gün bir görüşme yaptım ve neticesinde onlarda bu durumun farkına vardılar ve gerekli düzeltmeleri yapacaklarını söylediler

musteri.hizmetleri1@sistemler.com
00:44 (1 saat önce)
Alıcı: bana 
Merhaba Gökhan Bey,

Sorunu kendi bilgisayarımızda görebildik.

Çözüm sağlayan yeni bir kurulum hazırladığımızda haber veririz.

iyi çalışmalar

Kamil YELDAN

Bana gerek burada gerekse mail üzerinden destek olan şahıslara gerçekten teşekkür ederim

Yeni driver sürümü sistemler.com üzerinden indirilebilir. Sorunun giderildiğini ilettiler. Test edilmiştir.