merhabalar arkadaslar acaba bu sambapos 4 hangı versıyonu cunkı ben suan sıtede var olan 4.1.82 versıyonunu kulanıyorum ama menum buna benzemıyor ver bır ıkı dıger yerıdaha benzer degıldır .

merhabalar arkadaslar acaba bu sambapos 4 hangı versıyonu cunkı ben suan sıtede var olan 4.1.82 versıyonunu kulanıyorum ama menum buna benzemıyor ver bır ıkı dıger yerıdaha benzer degıldır .
That is version 5 which is in beta test. Version 4.1.82 is the most current version.
I know from where to download link . That is version 5 which is in beta test
@marikoglu seni V5 Beta grubunu ekliyorum. Forum İngilizce ama eminim sen çözersin
I’m adding him to V5 beta group.
tesekkur ederım cem yılmazın dedıgı gıbı kendımı ıfade edecek kadar bılırım . ( ı Don!t speak Englısh )
I know a little Turkish but not enough to really say much so it is easier to just use Google Translate. I can read some of it but I can’t really speak it if that makes sense. I usually get its structure wrong when I try to speak it.
arda bende yakın zamanda haberdar oldum sagolsun emre bey hemen benı aldı . denemende fayda var super olmus ınanılmız . hadı katıl bıze sensız olmaz .
Emre bey biz 4 ün türkçesini beklerken çok geriler de kalmışız.gözden ırak gönülden de ırak kalmışız
Evet inceledim harika işler çıkmış. Yenilikleri çözmem zaman alır gibi gözüküyor. Eskisi kadar zaman ayıramıyorum malesef. Ben sürekli takipteydim böyle gizli bir gruptan haberim yoktu =). Girip bakıyorum daha gelmemiş ertesi gün bidaha=) Nese geç kalmış sayılmam=)