Toplu varlik ekleme

Merhaba ben toplu varlık eklemek istediğimde örnek: # Müşteriler yazdığımda altındaki satıra ne yazarsam müşteri adı olarak ekliyor. Bunun yanısıra müşterilerin telefon ve adreslerini de toplu varlık ekleme bölümünden eklemek istiyorum. Bunun için bir kod yada tag varmı?

Varsayılan olarak bir müşteri var mı?
Alanlar, dağıtma türü yapılandırmasına eklenebilir.
İçe aktarma, pop-up toplu oluşturma varlıkları içinde yapılabilir.
Giriş biçimi csv’ye benziyor
varlık türünü ve sütun başlıklarını tanımlayan bir satırda

#Entity Tipi, Field1Name, Flied2Name vb
Birincil Alan (İsim / Numara), Alan1Değeri, Alan2Değeri

Birincil alan, yapılandırılmış telefon numaranıza bağlı olarak çift numaranıza göre değişkendir - diğerleri sadece ismi kullanır.

Aslında V3 de kullandığımız müşterileri v4 e aktarmak istiyorum. Direk güncelleme ile yapmak istemiyoruz. Yeni bir veritabanı ile sıfırdan kurulum yaptık v4 için. V3 un müşteri tablosunu dışa aktarıp v4 un SQL ine eklemeyi denedim olmadı müşterileri farklı bir yöntemle dışa aktarıp v4 un datasina bu yöntemle eklemeyi dusunmustum

avoid direct sql insert/changes wherever posible.
export from v3 and manipulate table in excel then cave as csv which you can paste in to bulk add entities or use formula to merge sells etc into format for bulk add

mümkün olduğunda doğrudan sql ekleme / değişikliklerden kaçının.
v3 dışa aktarma ve excel’teki tabloyu manipüle etme, sonra csv olarak mağara oluşturabilir ve toplu eklentilere yapıştırabilir veya formülü birleştirmek için formülü kullanabilirsiniz.